Utrecht

De afdeling Utrecht is met ruim 700 leden een van de meest levendige afdelingen binnen de
Jonge Democraten. Onder de afdeling valt de hele provincie Utrecht, maar ook stukken van
Gelderland en Flevoland.
Wil je meer weten of actief worden? Kijk dan verder op onze site en kom gewoon een keer langs!

Agenda

Elke maandagavond worden er afwisselende activiteiten georganiseerd in Utrecht. Denk daarbij aan lezingen, debatten en trainingen. Iedereen is welkom bij onze activiteiten, of je nu een keer in het jaar komt of elke week! Als nieuw lid kun je altijd gewoon binnen lopen om een keer te kijken. Wil je weten wanneer wij activiteiten hebben? Kijk dan op de agenda of op onze Facebook pagina.

[tribe_events_list category=”utrecht”]

Werkgroepen zijn het politieke hart van onze afdeling. Ze organiseren politiek-inhoudelijke avonden, schrijven moties en discussiëren er op los. Lijkt het jou ook leuk om op een laagdrempelige manier bezig te zijn met: Internationale politiek, Zorg, Duurzaamheid, Filosofie, Justitie en Veiligheid, Economie en Onderwijs, Cultuur & Wetenschap. Stuur dan een mailtje voor meer informatie of om je aan te melden naar werkgroepen.utrecht@jd.nl.

Commissies houden zich bezig met allerlei zaken die van belang zijn voor Afdeling Utrecht en haar leden. De meeste werken op projectbasis en zijn dus ook tijdelijk actief. Als er leden gezocht worden, kun je dit terugvinden onder vacatures. Als je zelf een commissie wil oprichten kun je
contact opnemen met secretaris.utrecht@jd.nl Afdeling Utrecht heeft de volgende commissies: Kascontrolecomissie (Kasco),  Raad van Advies (RvA) , Benefietcommissie, Twinningteam , Oriëntatiecommissie (Orco) Activiteitencommissie (Aco) , Utrechts Politiek Kernteam (UPK)

Bestuur

Nyna Visser

Utrecht

Ontdek meer

Thomas Schepp

Utrecht

Ontdek meer

Djurre Langhout

Utrecht

Ontdek meer

Stan van den Berg

Utrecht

Ontdek meer

Nikki Fredriksz

Utrecht

Ontdek meer

Emma Dolmans

Utrecht

Ontdek meer

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan