Rotterdam

Welkom bij de Jonge Democraten Rotterdam!

Welkom op de site van één van de mooiste afdelingen van het land.

Agenda

Als afdeling organiseren wij een groot scala aan activiteiten die bijna altijd op woensdagavond plaatsvinden vanaf 19:30. Bekijk hier onze agenda! Iedereen is welkom om zich hierbij aan te sluiten. Ook als je gewoon benieuwd bent of jezelf wil oriënteren, ben je van harte welkom om mee te doen.

[tribe_events_list category=”rotterdam”]

Nieuws, updates en vacatures

Commissies & Projectgroepen

In Rotterdam gebeurt elke dag wel wat. In de haven, op de straten of in het altijd politiek bevlogen Stadhuis aan de Coolsingel. Hier wil de Jonge Democraten Rotterdam graag op inhaken, en jij vast ook! Dat is mogelijk bij de Commissie Rotterdam, waar wij onze leden de mogelijkheid geven om laagdrempelig met politiek bezig te zijn binnen de afdeling. Samen bespreken we de politieke realiteit in de stad en kijken we waar en hoe we onze eigen visie hierop kenbaar kunnen maken. Denk daarbij aan het schrijven van een sterk opiniestuk, inspreken bij de gemeenteraad of het opzetten van een politieke actie of demonstratie. Alles is bij ons mogelijk; denk jij ook mee?
Ben jij geïnteresseerd in politiek en actualiteiten in Rotterdam en wil jij je inzetten voor onze sociaal-liberale visie binnen de stad? Word dan lid van de Commissie Rotterdam door een e-mail te sturen naar jd.politiek.rotterdam@gmail.com of spreek Jelrik aan tijdens één van onze activiteiten.

Projectgroepen
Daarnaast kun je ook een projectgroep starten, om over een bepaald onderwerp samen met andere enthousiaste leden een activiteit op te zetten. Als dit je leuk lijkt kun je een bestuurslid aanspreken of mailen en helpen wij je bij het uitwerken van de details!

Bestuur

Jelrik Westra

Voorzitter

Ontdek meer

Jonah van Lotringen

Algemeen Secretaris

Ontdek meer

Roos Slager

Penningmeester

Ontdek meer

Lisanne van Damme

Bestuurslid Promotie

Ontdek meer

Eswara de Mol

Bestuurslid Organisatie

Ontdek meer

Thom Faber

Bestuurslid Algemene Zaken

Ontdek meer

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan