Leiden-Haaglanden

Welkom bij de Jonge Democraten Leiden-Haaglanden

Hier vind je informatie over ons als bestuur, de activiteiten die wij organiseren en de verschillende commissies die onze afdeling rijk is.

Kom een keer langs!
Kom langs en beland in een levendige discussie, doe op een luchtige manier kennis op, verbreed je netwerk en leer nieuwe mensen kennen. De JD biedt jou het podium! Ben jij klaar om je talent te ontplooien?

Agenda

Wat doen we?
Bij de JD vind je een ideale mix tussen politieke inhoud en gezelligheid. De JD organiseert tal van politieke activiteiten, waar we sprekers uit politiek en praktijk uitnodigen om hun visie te geven op actuele politieke thema’s.
In onze online agenda en nieuwsbrief wordt vermeld waar de activiteiten plaatsvinden, maar daarnaast is er ook een goed overzicht van de activiteiten te vinden op onze Facebookpagina.
Hierop worden ook aanpassingen en veranderingen m.b.t. activiteiten weergegeven. Na afloop wordt de inhoud van de activiteiten altijd nog wel doorgesproken onder het genot van een drankje. Verder is er elke maand een informele borrel waar je gezellig met elkaar de waan van de dag kunt bespreken.

[tribe_events_list category=”leiden-haaglanden”]

Bestuur

Pieter van der Werff

Voorzitter

Ontdek meer

Hester van Wessel

Algemeen Secretaris

Ontdek meer

Jelle Stap

Penningmeester

Ontdek meer

Max Verdegaal

Bestuurslid Politiek en Pers

Ontdek meer

Kalle Duvekot

Bestuurslid Promotie

Ontdek meer

Koen van der Weijden

Bestuurslid Organisatie

Ontdek meer

Karen Koopmans

Bestuurslid Internationaal

Ontdek meer

AAV

De Algemene Afdelingsvergadering is het hoogste orgaan van de afdeling, bestaande uit alle leden. Deze wordt minstens twee maal per jaar bijeen geroepen. Deze wordt bijeen geroepen door het bestuur. Tijdens deze vergadering legt het bestuur verantwoording af over de afgelopen
periode, wordt de jaarrekening besproken en goedgekeurd, moties en amendementen behandeld en het nieuwe bestuur gekozen. Moties en amendementen op het Regionaal Politiek Programma
of het Afdelingsreglement kunnen het hele jaar door gemaild worden
naar: secretaris.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl. In de aanloop naar een AAV kun je moties en amendementen op het landelijke politiek programma, landelijke reglementen en voorstellen ook indienen via congresleidenhaaglanden.jongedemocraten.nl.
De notulen van de afgelopen AAV’s van JD Leiden-Haaglanden zijn onderaan deze pagina beschikbaar.
De formulieren voor het indienen van moties, amendementen en resoluties zijn hieronder te vinden.
Politiek Actuele Moties
Politieke Moties
Amendementen
Resoluties

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan