Arnhem-Nijmegen

Welkom bij de Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen

Welkom bij de Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen, de politieke jongerenorganisatie met progressieve en sociaal-liberale standpunten. Wij combineren inhoud met gezelligheid in onze laagdrempelige en diverse activiteiten. Elke maandagavond organiseren wij een activiteit, doorgaans in Nijmegen in onze vaste plek: Restaurant De 4 Heeren. Daarnaast hebben we regelmatig extra activiteiten, zoals een gezelligheidsactiviteit iedere eerste vrijdag van de maand.

Agenda

Je bent van harte welkom langs te komen bij een van onze wekelijkse activiteiten over actuele onderwerpen. Daarnaast kun je ook actief worden in een van onze politieke-, thema-, of informele teams. Je mag hier altijd bij aansluiten!

Heb je een eigen mening over actuele gebeurtenissen en problemen? Een visie over hoe deze problemen opgelost moeten worden? Kom gerust eens langs op een van onze activiteiten! Ben je nog zoekende naar een (politieke) jongerenvereniging en is je mening over actuele standpunten nog niet volledig bepaald, ook dan ben je van harte welkom!

[tribe_events_list category=”arnhem-nijmegen”]

Bestuur

Léonie Janssen

Voorzitter

Ontdek meer

Sophie den Ouden

Secretaris

Ontdek meer

Barbara Christ

Penningmeester

Ontdek meer

Ferry Wolterinck

Bestuurslid Organisatie

Ontdek meer

Jurgen Verhagen

Bestuurslid Promotie

Ontdek meer

Joris Schröder

Bestuurslid Politiek

Ontdek meer

Silke van Helden

Bestuurslid Algemeen

Ontdek meer

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan