Fryslân

Wij zijn de politieke jongeren partij in Friesland die het progressief-liberaal geluid laat horen. Als kleine afdeling staan de leden en het bestuur dicht bij elkaar en dat zorgt voor een toegankelijke sfeer. Wij vinden het belangrijk dat jongeren betrokken zijn bij de politiek en daarvoor bieden wij een mooie plek! Bij ons kun je in een gezellige, laagdrempelige sfeer het gesprek voeren over politiek.

Agenda

Jonge Democraten Fryslân organiseert activiteiten waarbij jongeren zichzelf kunnen ontdekken en ontwikkelen. Zo organiseren wij  trainingen, thema-avonden, werkbezoeken, debatten en politieke acties. Enéén keer per maand is er een activiteit die in het teken staat van gezelligheid en ontspanning. Voel je vrij om een keer langs te komen bij deze activiteiten van onze afdeling!

We vinden het ook belangrijk om als afdeling politiek actief te zijn. Zo streven we ernaar om vanuit onze afdeling veel inputte leveren tijdens landelijke congressen. Je kunt ook als lid het regionaal politiek programma en de structuur van de afdeling veranderen. Vind je het leuk om actief te zijn binnen de afdeling? Sluit je dan aan bij één van onze werkgroepen!

[tribe_events_list category=”fryslan”]

Bestuur

Janne Dam

Voorzitter

Ontdek meer

Jeroen Bos

Penningmeester

Ontdek meer

Stan Beernink

Algemeen Secretaris

Ontdek meer

Yoël Mahabier

Bestuurslid Organisatie

Ontdek meer

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan